Beoordelingen van Las Fritas Caffé Hoorn

Recente recensies van Las Fritas Caffé Hoorn

4 sterren na 79 reviews

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere frites.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle en vriendelijke bezorging.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers! Lekker vers en snelle vriendelijke bezorging!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet en kwam nog goed warm aan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wow! Wat een feestje. Het eten was echt te gek! 👍🏻🥳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger en pulled chicken waren top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de eerste bestelling waren we meteen verkocht. Iedere keer heerlijk gegeten en keuze uit een gevarieerd menu. Op de afgesproken tijdstip wordt het eten bezorgd en is nog heerlijk warm! en mocht er iets niet goed gaan met de bezorging, dan wordt er gelijk gezorgd voor een oplossing, Kortom voor het eten en de service een dikke pluim!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een nieuwe friet-favoriet in Hoorn! Bezorging duurde wat langer, maar daar werd netjes over gebeld en het was zo lekker dat het het wachten zeker waard was :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ff maar het was zeer de moeite waard. Het persoonlijke berichtje erbij maakte de heerlijke maaltijd compleet 😊

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Was ook goed warm👍🏽

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat je kan kiezen hoe laat je het bezorgd wilt hebben. Het werd ook echt om 18.40 gebracht. Het eten was goed warm. Zoete aardappel Bali was zalig! De mega hotdog was top en de hamburger El clasico werd ook met smaak opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was top. Aanrader is de vegan avocado burger!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede porties en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten gisteravond! Ook genoten van onze milkshake framboos cheesecake. We wensen jullie heel veel succes en sterkte in deze uitdagende tijd!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden drie loaded fries besteld. Van twee bakjes was de friet niet krokant. De saus lag nog niet op de friet, dat was praktisch. De toppings waren lekker maar niet heel bijzonder van smaak. De burger van biet was erg lekker. De vegan hotdog smaakte naar rookworst in plaats van hotdog. De zoete aardappelfriet was ook niet krokant. Te duur voor de kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet over enthousiast. T was voldoende. Zag er op de site lekkerder uit. Porties waren niet heel groot. Broodje hotdog voor bijna 10€ is wel overprized. Zat verder niks bij. Loaded frites antwerpen, zat geen picallily bij.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en leuke gerechten.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, flinke porties en ruim op tijd bezorgd

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vegan burger was erg lekker! Alleen jammer dat ze bij de andere twee burgers de bacon waren vergeten en dat de patat al lauw was toen we die kregen.. Verder vriendelijke service en een leuke zaak.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling verliep vlekkeloos via website. Het eten was okay, maar niets om enthousiast over te worden. 2 verschillende Vega burger lekker, toppings goed, broodje ( vegan bun) droog en smaakloos. De aardappelfrietjes waren taai en de frietjes van zoete aardappelen hard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging en heerlijke friet & kaassoufles. De aioli is ook door ons kritische dochter als megalekker bevonden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

de lekkerste hamburgers en friet in Hoorn wat mij betreft! We hebben nu 2 keer afgehaald in de 'Corona' periode maar gaan straks zeker nog een keer in het restaurant eten als het weer mag!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekkere patat. Hamburger ook zeer smakelijk. Met zorg en liefde gemaakt. Absoluut een aanwinst voor Hoorn!!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Van te voren via website besteld voor afhalen. Bij het afhalen ging het al rommelig (vrij lang wachten) zo proefde het eten ook. Hamburger vlees net aan gaar (roze plekjes) en denk uitgeschoten met een erg hete saus. Voor mij te heet. Mijn mede eters hadden hier ook last van. Al met al 2 burgers, 1 kroket en 2 patat ommenabij €40. Achteraf gezien erg veel geld voor deze kwaliteit.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het erg veel patat en weinig vlees. De patat was te hard gebakken

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk aan anders !!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de hamburger was heerlijk. Bij de Bali en Athene was de smaak prima. Alleen de verhouding patat en overige gerechten was niet volgens verwachting. Er was teveel patat. Jammer.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs-kwaliteit verhouding is uit balans. Voor hetgeen ik besteld had (Bali) is €5,- meer reeel.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer Las Fritas: Op tijd bezorgd, warm, maar vooral heel erg lekker. Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 4 volwassenen en 4 kinderen verschillende gerechten besteld. Iedereen heeft heerlijk gegeten en het was prima voor elkaar... Zeker voor herhaling vatbaar!!

Reactie van Las Fritas Caffé:Bedankt voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Na bestelling via internet stond alles klaar op de afgesproken tijd en kon ik het zo meenemen. Goede service, onderscheidende producten en top kwaliteit! Na deze Corona-crisis kom ik zeker een keer in het café eten.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam op tijd. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Versgesneden fritas en de avocado burger zijn echt mijn favoriet! De no hotdog viel ook erg in de smaak bij een vleeseter en recent vegetariër. Dus top :)

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies op tijd Goede frietjes en smaakvolle kipsate bali Ruime porties

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was echt top! Snel, alles goed verpakt, het koude was koud en het warme was warm. de dame die het bracht was super aardig en werkte netjes volgens de RIVM maatregelingen. Het eten was lekker, een minpunt. ik had een zoete aardappel friet en een gewone besteld en ze waren beide gewoon. Uit eindelijk ook erg lekker. Maar kwaliteit is daar niet minder om, het was gewoon een foutje.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Sorry dat we geen zoete frietjes gebracht hebben. Als je jouw volgende bestelling telefonisch doorgeeft en dit aangeeft, dan geven we je heel graag een gratis upgrade :D Groetjes team Las Fritas

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet, en een burger was verkeerd. Bestelling klopte ook niet met het bedrag op de bon. Burger die niet was geleverd is wel snel daarna geleverd, voor verbetering had er iets kleins bij gedaan ijsje of zo voor het ongemak.

Reactie van Las Fritas Caffé:Hoi Joel, jammer dat het fout is gegaan, excuses daarvoor! We zullen een voucher bij je door de bus doen welke je in kan leveren bij jouw volgende bestelling. We zien je namelijk heel graag weer terug! Groetjes team Las Fritas

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kroket en milkshake waren heerlijk, friet was ok.. wel slap maar is een moeilijk product om te bezorgen. Zoete aardappel friet was niet te eten, 80% waren zoete aardappel schillen.. heel taai en droog, gelijk de prullenbak in. De Pulled chicken met saté smaakte alsof het kant en klaar was en de hotdog was heel karig opgemaakt met saus en zuurkool en het broodje kon je iemand mee dood slaan zo droog.. helaas niet zo succesvol als verwacht. Misschien beter om dit soort gerechten gelijk ter plekke te eten.

Reactie van Las Fritas Caffé:Het spijt ons dat je niet tevreden was Bahia! Ik wil er wel bij vermelden dat wij al onze toppings zelf maken, wij werken niet met kant en klare producten. We zullen een voucher naar jullie sturen zodat je, wanneer we straks weer open zijn, wellicht kunt terugkomen voor een herkansing! Groetjes Las Fritas Caffé

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, alles netjes verpaktt en alles warm. Hamburgers en de patat waren heerlijk. Ik had menu Antwerpen (stoofvlees) als enige opmerking zou ik op de menukaart zetten dat dit stoofpotje van lamsvlees is gemaakt. Hier moet je wel van houden (en ik houd er niet van)..

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Onze stoof wordt huisgemaakt van riblappen van volwassen koeien. Groetjes team Las Fritas

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Echt genieten en snacken op niveau. Ze zijn net gestart met bezorgen dus hoop dat ze tzt wel sneller kunnen bezorgen. Dat is de enige tip! Verder ook fijn dat er geen fouten worden gemaakt. Alles wat je bestelt, zit er in en daar hou ik van.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Na wat opstart problemen, wat keurig is opgelost! Nu heerlijk gegeten, succes de komende tijd.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, heel goed verpakt en exact op het aangekondigde moment bezorgt. Zelf de frites nog even loaden :-)

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere friet met stoofvlees en dat alles thuisbezorgd. Het eten was goed warm en netjes verpakt. Een aanrader!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging en het eten was nog goed warm. Er was genoeg en het was erg lekker. Zeker een aanrader, met name de loaded fries.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes geregeld. Gelukkig was het druk. Alles ging correct. Jammer, wij hadden niet begrepen dat bij de Bali saté ook patatjes zaten. We hadden ook fritas L. Dat was wel erg veel fritas. Goede leer voor de volgende keer.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed verpakt ook. Laatste ster kan verdiend worden door het meegeven van servetten en bestek :)

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Servetten zullen we er in het vervolg bijdoen. Bestek doen we bewust niet standaard bij de take away bestellingen. De meeste mensen eten hun gerechten thuis dus er zou teveel ongebruikt in de prullenbak verdwijnen. Vraag gerust volgende keer om wegwerp bestek! Groetjes team Las Fritas

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke vegetarische avocado burger gehad met zoete aardappel frietjes. Niet zo'n droog stuk nepvlees maar heerlijk sappig en pittig! Nu opgehaald en lekker buiten op een bankje opgegeten. Hopelijk kunnen we snel weer binnen lekker eten bij Las Fritas!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke krokante frietjes met schil en fijn uitgebreid vega en vegan kaart👍🏻

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten, mijn nieuwe favoriet in Hoorn als we het over de frieten hebben!! We hebben laten bezorgen; ook dat ging prima! Ik zou zeggen, bestellen en laten we samen zorgen dat deze aanwinst in Hoorn blijft bestaan!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker eten en vriendelijk personeel! Absolute aanrader!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt genieten! De hamburger was vol van smaak. Wat je besteld krijg je ook. En de frietjes zijn ook echt een aanrader! Het eten was al een beetje afgekoeld maar de bezorging was wel precies op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! We gaan ons uiterste best doen om de volgende bestelling op de juiste temperatuur af te leveren! Groetjes team Las Fritas

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar, en zoals altijd mega lekker!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De frieten waren niet krokant en melig. De Balisaus met kip was lekker, maar veel te kort in verhouding tot de friet en de prijs. De burgers waren wel goed.

Reactie van Las Fritas Caffé:Beste Martijn, Heel jammer om te horen dat niet alles naar wens was. Wij zijn aan het expirimenteren met verschillende soorten frituurvet omdat we op zoek zijn naar een meer duurzaam alternatief voor ons eerdere vet. Ook wij zijn tot de conclusie gekomen dat we verder moeten zoeken naar een ander product. Inmiddels gebruiken we nu tijdelijk weer ons vertrouwde vet. We hebben de verhoudingen friet en topping aangepast. Wel moet ik er eerlijk bij zeggen dat het gerecht nu E 1,00 duurder is geworden omdat we anders niet meer uit zouden komen. Dit is de helft van de extra kosten, wij nemen de andere helft voor onze rekening. Zodoende doen we water bij de wijn en hopen we iedereen tevreden te kunnen stellen. Dank in ieder geval voor jouw feedback! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snel bezorgt en goed warm. Een aanrader!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was heerlijk saus ook maar die was bijna koud. Ik wilde 3 sterren geven maar kan er maar 1 afhalen.

Reactie van Las Fritas Caffé:Goedemiddag, dank voor de feedback! Wellicht had u loaded fries Cancun of Antwerpen. Om te voorkomen dat de toppings koud worden, serveren we nu de piccalilly en quacamole apart. We hopen dat dit probleem op deze manier niet meer voorkomt. Met vriendelijke groet, team Las Fritas Caffé

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse patat met stoofvlees .. aanrader

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van gegeten, echt kwaliteit hier en menu is zorgvuldig samengesteld. Liefde en passie voor de zaak is voelbaar en daardoor. Aanwinst voor Hoorn! Wij blijven terugkomen. Lekker eten!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd wat wisselend ontvangen. De vleeseters waren wel blij met hun burger. Ik als vegan toch minder met de Athene. Als ik er van uit ga dat er een fritas large onder zit van 3,80 euro, vind ik 5,10 euro toch wat duur voor 5 stukjes (taaie) vegan chicken en een beetje tzatziki salade (die wel erg lekker was). Prijs-kwaliteit-hoeveelheid lopen echt niet in de pas. De no hotdog was erg lekker, maar vind ik ook wel duur. Jullie zijn de eerste gelegenheid waar ik bestel, waar vegan duurder is dan vlees eten ....

Reactie van Las Fritas Caffé:Goedemiddag, Dank voor jouw feedback! Wat jammer dat je niet helemaal tevreden was met jouw bestelling. We doen ons uiterste best om de juiste prijs/kwaliteit verhouding te bereiken. De vegan producten die wij inkopen zijn over het algemeen duurder dan de vleesproducten omdat wij echt heel selectief zijn op de juiste smaak. We kunnen dan ook niet anders dan dit doorberekenen in de prijs. De trend is wel dat steeds meer mensen vegetarisch en veganistisch gaan eten en we hopen dan ook dat deze producten straks wat goedkoper gaan worden. Met vriendelijke groet, team Las Fritas Caffé

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar er zatten veel patat erin en heel weinig vlees of (vleesvervanger)!

Reactie van Las Fritas Caffé:Goedemiddag! We hebben de verhoudingen friet en topping aangepast. Wel moet ik er eerlijk bij zeggen dat het gerecht nu E 1,00 duurder is geworden omdat we anders niet meer uit zouden komen. Dit is de helft van de extra kosten, wij nemen de andere helft voor onze rekening. Zodoende doen wij water bij de wijn en hopen we iedereen tevreden te kunnen stellen. Dank in ieder geval voor jouw feedback! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Burgers zijn top, vooral de bieten burger. Komen graag nog eens ophalen!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet verkeerd, maar de patat Bali has vrijwel geen pulled pork... En in verhouding met wat je neerlegde voor 1x patat satésaus €7.25????!!!! Sorry nee dan helaas niet waard.

Reactie van Las Fritas Caffé:Goedemiddag! Jammer dat je niet helemaal tevreden was met onze bestelling! We hebben de verhoudingen friet en topping aangepast. Ook hebben we het recept voor Bali inmiddels aangepast, hier gaat nu meer kip in. Wel moet ik er eerlijk bij zeggen dat het gerecht nu E 1,00 duurder is geworden omdat we anders niet meer uit zouden komen. Dit is de helft van de extra kosten, wij nemen de andere helft voor onze rekening. Zodoende doen we water bij de wijn en hopen we iedereen tevreden te kunnen stellen. Wel erg bedankt voor jouw feedback! Met vriendelijke groet, Las Fritas Caffé

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg weinig vlees, groente en saus (slechts een kleine lepel) naast een enorme berg patat.. totaal niet in verhouding.

Reactie van Las Fritas Caffé:Goedemiddag! Jammer dat je niet helemaal tevreden was met onze bestelling! We hebben de verhoudingen friet en topping aangepast. Ook hebben we het recept voor Bali inmiddels aangepast, hier gaat nu meer kip in. Wel moet ik er eerlijk bij zeggen dat het gerecht nu E 1,00 duurder is geworden omdat we anders niet meer uit zouden komen. Dit is de helft van de extra kosten, wij nemen de andere helft voor onze rekening. Zodoende doen we water bij de wijn en hopen we iedereen tevreden te kunnen stellen. Wel erg bedankt voor jouw feedback! Met vriendelijke groet, Las Fritas Caffé

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Support your local! En dat is bij Las Fritas heel goed te doen. Heerlijk frites, goeie porties, keurig op tijd.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

(H)eerlijk eten.. Zeker de moeite waard om te bezoeken / af te halen

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Aanrader!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé