Beoordelingen van Las Fritas Caffé Hoorn

Recente recensies van Las Fritas Caffé Hoorn

5 sterren na 224 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, veel, goed warm en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paar weken geleden voor het eerst ontdekt en beetje vaste prik nu. Goede burgers en de zoete aardappelfriet met rendangvlees...heel fijn:-)

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Super vriendelijk & snel.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was wat zout. Verder was het heerlijk! Ze hadden het erg druk, waardoor bezorgen door het op ons aangegeven tijdstip niet lukte. Er werd meteen gebeld om naar een oplossing te zoeken. Super netjes!!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw. Nu 3 keer besteld. Heerlijk als je trek hebt in een snack, maar niet teleurgesteld worden door het snackgevoel van te vet en saai eten. Echt lekker en gewoon goede kwaliteit. Verfijnde gerechten en niet te bang voor een pepertje of een spannende saus. Dikke aanrader!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel lekker, is de loaded kant van de loaded Freitas maar karig. De frites was ook al redelijk lauwtjes. Betere verpakking zou dat verbeteren waarschijnlijk. Zou 4 sterren geven voor kwaliteit als het niet koud was

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke verse classic hamburger en frites. Je gaat hierna nooit meer langs die gele M.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten! Geweldige tent. Bestel hier graag. Burgers zijn super heerlijk, sappig en groot. Vriendelijk personeel. Bezorging zoals altijd top, dit keer een vriendelijke dame.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En de bezorgster was echt een ontzettend leuke, aardige meid! Ga zo door! 😉

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Complimenten. Service prima (kon direct bij afhalen bij bestellen). Patat heerlijk. Had lager: is meer dan genoeg. Maar dan de overheerlijke hamburger El Cabrón. Wat een heerlijk sappige enorme hap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een kleine opmerking over onze vorige bestelling hebben we nogmaals heerlijk gegeten! De pulled chicken saté is zeker een aanrader. Verder is de service altijd snel en heel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat jammer dat alles nog dicht is, ik zou hier zo graag binnen willen zitten met een heerlijke cocktail! Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten! vriendelijke bezorging en perfect op tijd.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! En de mango-shake superlekker ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden!! Onwijs lekkere loaded fries & burgers!! Al vaak wat besteld, kunnen niet wachten dat jullie open gaan. Dan zijn wij een van de eerste gasten. Want als take away al lekker is. Dan is het daar op eten van dit eten, helemaal een feest!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere krokante patat en hamburgers. Vlotte bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Perfect op tijd, heerlijke burgers en lekkere frietjes, tot de volgende keer!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd TOP!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Geweldig eten. Boven verwachting. Super snel en warm. Hier ga ik vaker eten. Hopelijk snel weer open.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk, beste friet uit de omgeving! Bezorging ook snel en super vriendelijk.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel vriendelijk en was weer heerlijk topper binnenkort weer 🥳

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld, wederom was de Avocado burger weer heerlijk. De loaded fries met stoofvlees om je vingers bij af te likken. Toch een kleine opmerking, de burger voor onze kinderen was niet doorbakken maar medium, ondanks het verzoek van ons in de opmerking bij bestellen. Die hebben we nog even in de pan verder gebakken. Verder lekker gegeten! Smaken zijn top in orde, alsook de levering, exact op tijd!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere burger! Loaded Fries Java ook een aanrader!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker. Fijn dat bij de loaded fries de patatjes apart in een zak zitten. Inclusief een feestelijk verrassinkje in de tas bij levering ivm jarige job! Erg leuk ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! We bestellen dan ook regelmatig. Eén keer meegemaakt dat het eten koud aankwam, maar voordat wij dit hadden gemeld, werd er al met ons contact opgenomen en een oplossing aangeboden; dat is service!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegan loaded fries!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De patat was zoals altijd goed, maar de pindasaus had nu al de tweede keer een vrij sterke verbrande smaak.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere zoete aardappel friet hier. helaas dit keer slap, dit geldt ook voor de gewone friet. wij hadden wel aan de late kant besteld, wellicht heeft dit invloed gehad op de kwaliteit van de friet. de vegan hotdog was wel zoals gewoonlijk super lekker.

Reactie van Las Fritas Caffé:Hoi Corine, dank voor jouw feedback! We zullen per mail contact met je opzoeken om een passende oplossing te vinden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en erg vriendelijke bezorger. Wel wat duur. Hoeveelheid patat mag van mij wel iets meer zijn. Allom: top.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede achtereenvolgende dag dat we bestellen!! Eten is echt geweldig, vers, goede kwaliteit en service bezorging echt supervriendelijk!!! Echt een aanrader!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Op tijd! Verrassend! En de mango-shake voortreffelijk!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, meer dan genoeg en op tijd bezorgd door een vriendelijke mevrouw.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vegan gegeten, lekker buiten, het eerste aangename voorjaarsdagje dit jaar. Aan de overkant van Las Frittas kun je gezellig zitten op betonnen "stoeltjes" bij de kerk :).

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten en keurig op tijd! onze complimenten

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lastig om te kiezen tussen de heerlijke gerechten. De hotdog is top...maar burgers ook! En roze mayo...vinden de kids geweldig!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de ingrediënten was prima maar de burgers vond ik te rauw en mijn vriendin vond haar burger (de standaard burger?) te pittig, daardoor stevig aan de prijs voor wat je krijgt. Ik denk dat het aan de drukte van de zondagavond heeft gelegen. De bezorging was ook een uur later als gevraagd. Wel netjes verpakt en even gebeld over de vertraging.

Reactie van Las Fritas Caffé:Beste Jeroen, dank voor jouw feedback! Sorry dat we later waren, de zondag is inderdaad altijd erg druk! Mocht je nog eens willen bestellen, vraag dan om een doorbakken burger, we bakken ze namelijk standaard nog een beetje rood van binnen. Ook kunnen we de burger met een andere saus maken, alles is mogelijk! We hopen je nogmaals te mogen bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer weer heerlijk !

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

👌🏻👌🏻👌🏻

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, goede frites!!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker gegeten. De friet is top, en de burgers zijn ook heel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het duurde alleen onwijs lang.. Ruim 2 uur gewacht, maar wel netjes opgebeld met de uitleg erbij.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en super snel

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles perfect! Kom zeker terug!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet, burgers en not hot dog! De mogelijkheid een frisse salade erbij te kunnen bestellen zou de maaltijd nog completer én gezonder maken.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was iets verlaat, maar ik ben netjes gebeld. Dat is service. De kwaliteit was prima!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik begrijp dat het op vrijdagavond erg druk is , toch vindt ik het jammer dat mijn bijgeleverde friet al koud was voordat ik thuis was.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur gewacht..

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld en viel erg tegen. Ruim 1,5 uur bezorgtijd vanwege de drukt dus daar begrip voor en erg vriendelijke bezorger. Bestelling was onder de maat, Bali was zonder bosui en peper en meer saus dan pulled chicken. Kortom het leek meer op een friet met satesaus. Dan is het toch prijzig voor ruim €8.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was op tijd, zelfs een beetje eerder. Het eten was heerlijk warm, maar vooral heel goed! Lekkere frieten en een goede sappige burger. Dit was de eerste keer dat wij hier bestelden, maar zeker voor herhaling vatbaar!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ech super lekker echt een aanrader.ze kunnen bij mij elke week wel komen

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden!! Super lekker eten. Alles keurig ingepakt en goed warm. Bestellen zeker vaker via de eigen site!! Aanrader: loaded fries Bali !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was dat heerlijk en zorgvuldig geleverd! We hebben gesmuld!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Truffel hamburger , met friet , zoete aardappel. Drie verschillende meningen ,was voor mij de eerste keer. Een maal goed , een maal verkeerde keuze en ik vond er niet veel smaak aan zitten , maar mogelijk ook verkeerde keuze. De Las Fritas (large) waren prima, De zoete aardappel ook ,alleen in de large gaat de knapperigheid eraf en worden ze slap en plakkerig. Dus gewoon doen , kijken wat je lekker vindt Verder keurig verzorgt in de verpakking Verder op de minuut af gebracht 😁 en met enthousiastme

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, daar was iedereen het over eens!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Het eten moest naar de rand van het bezorggebied en kwam nog warm aan. Porties zijn ruim voldoende. Personeel is altijd vriendelijk.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker weer

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat Bali en hamburgers waren super!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Las toppos deze heerlijke burger op deze donderdagse burgerdag.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! 3 burgers zagen er top uit. De No Hotdog is echt top en alles heerlijk warm bezorgd. Thnx!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke veganburgers gegeten. Goed op temperatuur en met een heerlijke bite! Broodje was ook top.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is fantastisch, echt heerlijk. Alleen ontbrak er een hamburger. Wanneer ik hierover bel wordt mij een aantal x verteld dat hij toch echt is meegegaan. Uiteindelijk gaat de desbetreffende dame aan de telefoon overstag en wordt de hamburger door een zeer vriendelijke jongen afgeleverd. Maar het gevoel niet geloofd te worden is erg vervelend.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging super geregeld. We zaten in een camper op een parkeerterrein, de bezorgster belde netjes op waar we precies zaten voordat het eten koud was. De hamburgers waren top, heerlijk!! Voor herhaling vatbaar 👍🏻

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en bezorging snel! Job wel done :) Zeker en aanrader!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na al meerdere keren heerlijk van jullie producten te hebben gegeten. Viel het ons vandaag wat tegen. Het eten was zo ongelovelijk zout. Dat we het allemaal niet hebben opgegeten. Zo jammer Het werd ook later bezorgd dan er gezegd was, maar. Aan de deur werd excuus aangeboden omdat het heel druk was, daar hebben we begrip voor

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer heerlijk gegeten dus dat wilde we weer. Dit keer was de burger door en door koud. Bezorging duurde bijna 2 uur.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goddelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze voor vega/began en het smaakte heerlijk. Bezorging was precies op tijd 👌🏼

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer goed! Beste burgers van Hoorn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de burgers waren perfect en de fritas ook. Bezorging vriendelijk en op tijd!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld en we komen zeker terug! Het was nog super warm en we hebben gesmuld. Perfecte zaterdagmaaltijd.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging lekker snel, loaded fries heerlijk

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er sneller dan gedacht. En heerlijk eten als of we even uit eten geweest zijn. Dit was onze eerste bestelling bij jullie maar zeker niet de laatste. Echt een aanrader.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! we kijken nu al uit naar jullie invulling van het kerstdiner. We gaan het zeker bestellen.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm bezorgd! Heerlijk hamburgers...en de friet bali blijft een topper! Thnx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fan-tas-tische hamburgers en knapperige frieten evenzo! Ruime porties, voor ons dames té groot maar dat kan de pret niet drukken. Ook top bezorging, bevestiging, verwachte bezorgtijd en onderweg bericht.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker besteld, altijd prima maar helaas deze keer niet. De frieten waren helemaal ingepakt en door de bezorging dus slap. Hamburger broodje was doorweekt van het vet, was niet knapperig, maar slap. Misschien te lang onderweg geweest.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is iedere week hetzelfde ,heerlijk dus ,we’ll be back

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was jammer de truffel mayonaise was besteld en niet geleverd. Het eten was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten . Fijne vegan gerechten. Op tijd en warm bezorgd.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd ,daarom halen we iedere week af

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Vooral de zoete aardappel frieten heel smakelijk..

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en altijd super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorging op de afgesproken tijd

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer goed! Eten goed, bezorging goed, service top!! Thanx!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!!! Warm, voldoende en smaakvol!!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natuurlijk smaken de fritas het lekkerst op het Kerkplein in het zonnetje, maar onder de huidige omstandigheden verdient het thuis laten bezorgen van deze bomvolle fritas een dikke tweede plaats. Femke en Ruben zorgen ervoor dat je ook thuis heerlijk kan genieten van Las Fritas !

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten van ontzettende goede kwaliteit en vriendelijke service!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle en vriendelijke bezorging, eten was nog goed heet en smaakte heerlijk. Portie is ook ruim voldoende

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, bedankt!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect op de aangegeven tijd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, leuk gepresenteerd. Jammer dat het gegrilde broodje helemaal nat en klef was. Misschien een idee om de sla etc apart te doen van elkaar.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling kwam ietsje later dan werd gemaild maar werd keurig over gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd goed !

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, maar dat hamburger el Classico zo enorm spicy zou zijn had ik niet verwacht. Er stond geen pittig ingrediënt op de menukaart genoemd. De patty was meer rare dan medium. Kan gebeuren tijdens de drukke uurtjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorgtijd zou niet gehaald worden. 1 minuut na de online bestelling werd ik al gebeld en kreeg mail dat bestelling kwartier later zou komen. vervolgens kwam bezorger prima op tijd. goede service door van te voren te bellen! bedankt het was wederom weer heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is bijzonder smakelijk en vers. Bezorgtijd is wel aan verbetering toe. Wel netjes gebeld dat het wat later werd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet. Ook de zoete aardappel friet is lekker knapperig. En de burgers zijn echt top. Goed vlees en lekker gevuld. Keurig op tijd geleverd. Gewoon een aanrader

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten weer! Bezorging was wat aan de late kant, maar werd goed gemaakt door goede communicatie en excuses

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt superlekker. Echt een aanrader

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook het patatje stoofvlees (Antwerpen) is een aanrader! Het heeft ons heerlijk gesmaakt en was nog goed op temperatuur bij bezorging. We hebben er alleen wel even op moeten wachten. Had om 17.00 uur besteld voor 18.00 uur. De bezorger was er rond 18.40.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit eten. Eten staat niet klaar op het moment dat je het wilt ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! Alles was nog heerlijk warm toen het werd bezorgd, dus dat was aperfect. De avocadoburger mag wat rijker belegd worden, maar al met al heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Antwerpen en Bali besteld. Heerlijk met frites en zoet frites.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen was het erg lekker, maar de hamburgers waren lauwig...

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten kwam snel en was nog goed warm.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loaded fries Athene: intens genieten! Andere gerechten zijn volgens mijn mede-eters ook erg riant, maar Athene is voor mij niet te overtreffen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de gerechten! Alles goed verzorgd. De temperatuur van de hamburgers was aan de lage kant. Suggestie: de saus apart houden bij bezorging aan huis.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Those are some damn good burgers!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bedankt!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maand geleden voor het eerst geprobeerd en het eten was toen heerlijk. Deze keer viel het behoorlijk tegen. Bezorging duurde 1,5 uur voor twee burgers en frietjes. De friet was lauw en slap. De burgers waren sompig. Totaal het tegenovergestelde van onze vorige bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede porties. Echt een aanrader.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meer dan 1,5 uur moeten wachten op onze bestelling. Na een telefoontje kwam de bestelling redelijk snel. De hoeveelheid eten was prima en het eten was van goede kwaliteit. Alleen vinden wij nacho’s iets anders dan cassave kroepoek. Voor ons geen tweede keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en op tijd Deze keer wat teleurstellend. De vocht van de burger was zoveel dat het onderste broodje doorweekt was. Eet niet fijn en is ook niet zo lekker. Wellicht tijdens vervoer teveel geschoven/gehobbeld?

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere vegan hotdogs :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel te lang

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Ook voor de vegan medemensch een aanrader, vooral de hotdog :-)

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit snel bezorgd en het was goed heet bij aankomst !

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere frites.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle en vriendelijke bezorging.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers! Lekker vers en snelle vriendelijke bezorging!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet en kwam nog goed warm aan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wow! Wat een feestje. Het eten was echt te gek! 👍🏻🥳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger en pulled chicken waren top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de eerste bestelling waren we meteen verkocht. Iedere keer heerlijk gegeten en keuze uit een gevarieerd menu. Op de afgesproken tijdstip wordt het eten bezorgd en is nog heerlijk warm! en mocht er iets niet goed gaan met de bezorging, dan wordt er gelijk gezorgd voor een oplossing, Kortom voor het eten en de service een dikke pluim!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een nieuwe friet-favoriet in Hoorn! Bezorging duurde wat langer, maar daar werd netjes over gebeld en het was zo lekker dat het het wachten zeker waard was :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde ff maar het was zeer de moeite waard. Het persoonlijke berichtje erbij maakte de heerlijke maaltijd compleet 😊

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Was ook goed warm👍🏽

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat je kan kiezen hoe laat je het bezorgd wilt hebben. Het werd ook echt om 18.40 gebracht. Het eten was goed warm. Zoete aardappel Bali was zalig! De mega hotdog was top en de hamburger El clasico werd ook met smaak opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was top. Aanrader is de vegan avocado burger!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede porties en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten gisteravond! Ook genoten van onze milkshake framboos cheesecake. We wensen jullie heel veel succes en sterkte in deze uitdagende tijd!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden drie loaded fries besteld. Van twee bakjes was de friet niet krokant. De saus lag nog niet op de friet, dat was praktisch. De toppings waren lekker maar niet heel bijzonder van smaak. De burger van biet was erg lekker. De vegan hotdog smaakte naar rookworst in plaats van hotdog. De zoete aardappelfriet was ook niet krokant. Te duur voor de kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet over enthousiast. T was voldoende. Zag er op de site lekkerder uit. Porties waren niet heel groot. Broodje hotdog voor bijna 10€ is wel overprized. Zat verder niks bij. Loaded frites antwerpen, zat geen picallily bij.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en leuke gerechten.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, flinke porties en ruim op tijd bezorgd

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vegan burger was erg lekker! Alleen jammer dat ze bij de andere twee burgers de bacon waren vergeten en dat de patat al lauw was toen we die kregen.. Verder vriendelijke service en een leuke zaak.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling verliep vlekkeloos via website. Het eten was okay, maar niets om enthousiast over te worden. 2 verschillende Vega burger lekker, toppings goed, broodje ( vegan bun) droog en smaakloos. De aardappelfrietjes waren taai en de frietjes van zoete aardappelen hard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging en heerlijke friet & kaassoufles. De aioli is ook door ons kritische dochter als megalekker bevonden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

de lekkerste hamburgers en friet in Hoorn wat mij betreft! We hebben nu 2 keer afgehaald in de 'Corona' periode maar gaan straks zeker nog een keer in het restaurant eten als het weer mag!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekkere patat. Hamburger ook zeer smakelijk. Met zorg en liefde gemaakt. Absoluut een aanwinst voor Hoorn!!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Van te voren via website besteld voor afhalen. Bij het afhalen ging het al rommelig (vrij lang wachten) zo proefde het eten ook. Hamburger vlees net aan gaar (roze plekjes) en denk uitgeschoten met een erg hete saus. Voor mij te heet. Mijn mede eters hadden hier ook last van. Al met al 2 burgers, 1 kroket en 2 patat ommenabij €40. Achteraf gezien erg veel geld voor deze kwaliteit.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het erg veel patat en weinig vlees. De patat was te hard gebakken

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk aan anders !!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de hamburger was heerlijk. Bij de Bali en Athene was de smaak prima. Alleen de verhouding patat en overige gerechten was niet volgens verwachting. Er was teveel patat. Jammer.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs-kwaliteit verhouding is uit balans. Voor hetgeen ik besteld had (Bali) is €5,- meer reeel.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer Las Fritas: Op tijd bezorgd, warm, maar vooral heel erg lekker. Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 4 volwassenen en 4 kinderen verschillende gerechten besteld. Iedereen heeft heerlijk gegeten en het was prima voor elkaar... Zeker voor herhaling vatbaar!!

Reactie van Las Fritas Caffé:Bedankt voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Na bestelling via internet stond alles klaar op de afgesproken tijd en kon ik het zo meenemen. Goede service, onderscheidende producten en top kwaliteit! Na deze Corona-crisis kom ik zeker een keer in het café eten.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam op tijd. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Versgesneden fritas en de avocado burger zijn echt mijn favoriet! De no hotdog viel ook erg in de smaak bij een vleeseter en recent vegetariër. Dus top :)

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies op tijd Goede frietjes en smaakvolle kipsate bali Ruime porties

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was echt top! Snel, alles goed verpakt, het koude was koud en het warme was warm. de dame die het bracht was super aardig en werkte netjes volgens de RIVM maatregelingen. Het eten was lekker, een minpunt. ik had een zoete aardappel friet en een gewone besteld en ze waren beide gewoon. Uit eindelijk ook erg lekker. Maar kwaliteit is daar niet minder om, het was gewoon een foutje.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Sorry dat we geen zoete frietjes gebracht hebben. Als je jouw volgende bestelling telefonisch doorgeeft en dit aangeeft, dan geven we je heel graag een gratis upgrade :D Groetjes team Las Fritas

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet, en een burger was verkeerd. Bestelling klopte ook niet met het bedrag op de bon. Burger die niet was geleverd is wel snel daarna geleverd, voor verbetering had er iets kleins bij gedaan ijsje of zo voor het ongemak.

Reactie van Las Fritas Caffé:Hoi Joel, jammer dat het fout is gegaan, excuses daarvoor! We zullen een voucher bij je door de bus doen welke je in kan leveren bij jouw volgende bestelling. We zien je namelijk heel graag weer terug! Groetjes team Las Fritas

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kroket en milkshake waren heerlijk, friet was ok.. wel slap maar is een moeilijk product om te bezorgen. Zoete aardappel friet was niet te eten, 80% waren zoete aardappel schillen.. heel taai en droog, gelijk de prullenbak in. De Pulled chicken met saté smaakte alsof het kant en klaar was en de hotdog was heel karig opgemaakt met saus en zuurkool en het broodje kon je iemand mee dood slaan zo droog.. helaas niet zo succesvol als verwacht. Misschien beter om dit soort gerechten gelijk ter plekke te eten.

Reactie van Las Fritas Caffé:Het spijt ons dat je niet tevreden was Bahia! Ik wil er wel bij vermelden dat wij al onze toppings zelf maken, wij werken niet met kant en klare producten. We zullen een voucher naar jullie sturen zodat je, wanneer we straks weer open zijn, wellicht kunt terugkomen voor een herkansing! Groetjes Las Fritas Caffé

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, alles netjes verpaktt en alles warm. Hamburgers en de patat waren heerlijk. Ik had menu Antwerpen (stoofvlees) als enige opmerking zou ik op de menukaart zetten dat dit stoofpotje van lamsvlees is gemaakt. Hier moet je wel van houden (en ik houd er niet van)..

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Onze stoof wordt huisgemaakt van riblappen van volwassen koeien. Groetjes team Las Fritas

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Echt genieten en snacken op niveau. Ze zijn net gestart met bezorgen dus hoop dat ze tzt wel sneller kunnen bezorgen. Dat is de enige tip! Verder ook fijn dat er geen fouten worden gemaakt. Alles wat je bestelt, zit er in en daar hou ik van.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Na wat opstart problemen, wat keurig is opgelost! Nu heerlijk gegeten, succes de komende tijd.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, heel goed verpakt en exact op het aangekondigde moment bezorgt. Zelf de frites nog even loaden :-)

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere friet met stoofvlees en dat alles thuisbezorgd. Het eten was goed warm en netjes verpakt. Een aanrader!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging en het eten was nog goed warm. Er was genoeg en het was erg lekker. Zeker een aanrader, met name de loaded fries.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes geregeld. Gelukkig was het druk. Alles ging correct. Jammer, wij hadden niet begrepen dat bij de Bali saté ook patatjes zaten. We hadden ook fritas L. Dat was wel erg veel fritas. Goede leer voor de volgende keer.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed verpakt ook. Laatste ster kan verdiend worden door het meegeven van servetten en bestek :)

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Servetten zullen we er in het vervolg bijdoen. Bestek doen we bewust niet standaard bij de take away bestellingen. De meeste mensen eten hun gerechten thuis dus er zou teveel ongebruikt in de prullenbak verdwijnen. Vraag gerust volgende keer om wegwerp bestek! Groetjes team Las Fritas

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke vegetarische avocado burger gehad met zoete aardappel frietjes. Niet zo'n droog stuk nepvlees maar heerlijk sappig en pittig! Nu opgehaald en lekker buiten op een bankje opgegeten. Hopelijk kunnen we snel weer binnen lekker eten bij Las Fritas!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke krokante frietjes met schil en fijn uitgebreid vega en vegan kaart👍🏻

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten, mijn nieuwe favoriet in Hoorn als we het over de frieten hebben!! We hebben laten bezorgen; ook dat ging prima! Ik zou zeggen, bestellen en laten we samen zorgen dat deze aanwinst in Hoorn blijft bestaan!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker eten en vriendelijk personeel! Absolute aanrader!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt genieten! De hamburger was vol van smaak. Wat je besteld krijg je ook. En de frietjes zijn ook echt een aanrader! Het eten was al een beetje afgekoeld maar de bezorging was wel precies op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! We gaan ons uiterste best doen om de volgende bestelling op de juiste temperatuur af te leveren! Groetjes team Las Fritas

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar, en zoals altijd mega lekker!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De frieten waren niet krokant en melig. De Balisaus met kip was lekker, maar veel te kort in verhouding tot de friet en de prijs. De burgers waren wel goed.

Reactie van Las Fritas Caffé:Beste Martijn, Heel jammer om te horen dat niet alles naar wens was. Wij zijn aan het expirimenteren met verschillende soorten frituurvet omdat we op zoek zijn naar een meer duurzaam alternatief voor ons eerdere vet. Ook wij zijn tot de conclusie gekomen dat we verder moeten zoeken naar een ander product. Inmiddels gebruiken we nu tijdelijk weer ons vertrouwde vet. We hebben de verhoudingen friet en topping aangepast. Wel moet ik er eerlijk bij zeggen dat het gerecht nu E 1,00 duurder is geworden omdat we anders niet meer uit zouden komen. Dit is de helft van de extra kosten, wij nemen de andere helft voor onze rekening. Zodoende doen we water bij de wijn en hopen we iedereen tevreden te kunnen stellen. Dank in ieder geval voor jouw feedback! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Snel bezorgt en goed warm. Een aanrader!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was heerlijk saus ook maar die was bijna koud. Ik wilde 3 sterren geven maar kan er maar 1 afhalen.

Reactie van Las Fritas Caffé:Goedemiddag, dank voor de feedback! Wellicht had u loaded fries Cancun of Antwerpen. Om te voorkomen dat de toppings koud worden, serveren we nu de piccalilly en quacamole apart. We hopen dat dit probleem op deze manier niet meer voorkomt. Met vriendelijke groet, team Las Fritas Caffé

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse patat met stoofvlees .. aanrader

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van gegeten, echt kwaliteit hier en menu is zorgvuldig samengesteld. Liefde en passie voor de zaak is voelbaar en daardoor. Aanwinst voor Hoorn! Wij blijven terugkomen. Lekker eten!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd wat wisselend ontvangen. De vleeseters waren wel blij met hun burger. Ik als vegan toch minder met de Athene. Als ik er van uit ga dat er een fritas large onder zit van 3,80 euro, vind ik 5,10 euro toch wat duur voor 5 stukjes (taaie) vegan chicken en een beetje tzatziki salade (die wel erg lekker was). Prijs-kwaliteit-hoeveelheid lopen echt niet in de pas. De no hotdog was erg lekker, maar vind ik ook wel duur. Jullie zijn de eerste gelegenheid waar ik bestel, waar vegan duurder is dan vlees eten ....

Reactie van Las Fritas Caffé:Goedemiddag, Dank voor jouw feedback! Wat jammer dat je niet helemaal tevreden was met jouw bestelling. We doen ons uiterste best om de juiste prijs/kwaliteit verhouding te bereiken. De vegan producten die wij inkopen zijn over het algemeen duurder dan de vleesproducten omdat wij echt heel selectief zijn op de juiste smaak. We kunnen dan ook niet anders dan dit doorberekenen in de prijs. De trend is wel dat steeds meer mensen vegetarisch en veganistisch gaan eten en we hopen dan ook dat deze producten straks wat goedkoper gaan worden. Met vriendelijke groet, team Las Fritas Caffé

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar er zatten veel patat erin en heel weinig vlees of (vleesvervanger)!

Reactie van Las Fritas Caffé:Goedemiddag! We hebben de verhoudingen friet en topping aangepast. Wel moet ik er eerlijk bij zeggen dat het gerecht nu E 1,00 duurder is geworden omdat we anders niet meer uit zouden komen. Dit is de helft van de extra kosten, wij nemen de andere helft voor onze rekening. Zodoende doen wij water bij de wijn en hopen we iedereen tevreden te kunnen stellen. Dank in ieder geval voor jouw feedback! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Burgers zijn top, vooral de bieten burger. Komen graag nog eens ophalen!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet verkeerd, maar de patat Bali has vrijwel geen pulled pork... En in verhouding met wat je neerlegde voor 1x patat satésaus €7.25????!!!! Sorry nee dan helaas niet waard.

Reactie van Las Fritas Caffé:Goedemiddag! Jammer dat je niet helemaal tevreden was met onze bestelling! We hebben de verhoudingen friet en topping aangepast. Ook hebben we het recept voor Bali inmiddels aangepast, hier gaat nu meer kip in. Wel moet ik er eerlijk bij zeggen dat het gerecht nu E 1,00 duurder is geworden omdat we anders niet meer uit zouden komen. Dit is de helft van de extra kosten, wij nemen de andere helft voor onze rekening. Zodoende doen we water bij de wijn en hopen we iedereen tevreden te kunnen stellen. Wel erg bedankt voor jouw feedback! Met vriendelijke groet, Las Fritas Caffé

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg weinig vlees, groente en saus (slechts een kleine lepel) naast een enorme berg patat.. totaal niet in verhouding.

Reactie van Las Fritas Caffé:Goedemiddag! Jammer dat je niet helemaal tevreden was met onze bestelling! We hebben de verhoudingen friet en topping aangepast. Ook hebben we het recept voor Bali inmiddels aangepast, hier gaat nu meer kip in. Wel moet ik er eerlijk bij zeggen dat het gerecht nu E 1,00 duurder is geworden omdat we anders niet meer uit zouden komen. Dit is de helft van de extra kosten, wij nemen de andere helft voor onze rekening. Zodoende doen we water bij de wijn en hopen we iedereen tevreden te kunnen stellen. Wel erg bedankt voor jouw feedback! Met vriendelijke groet, Las Fritas Caffé

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Support your local! En dat is bij Las Fritas heel goed te doen. Heerlijk frites, goeie porties, keurig op tijd.

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

(H)eerlijk eten.. Zeker de moeite waard om te bezoeken / af te halen

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Aanrader!

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Las Fritas Caffé:Dank voor jouw mooie review! Groetjes team Las Fritas Caffé